Home Ceasuri de perete
Ceasuri de perete
Ceasuri de perete PDF Imprimare Email
Ceasuri de perete
Scris de madalina   
Vineri, 24 Septembrie 2010 08:53

Cele mai multe persoane sunt dependente de organizarea timpului. Si cum putem realiza cel mai usor acest lucru? Cu ajutorul ceasurilor evident. Cand ne gandim la ceasuri de perete de lux ne vin in cap automat doua cuvinte: „avantgarde” si „luxury”.


In spiritul secolului al XIX-lea, conceptele anterioare au fost redefinite cu maxim de eleganta. Aspectul business si cel estetic primeaza in domeniul de ceasuri de perete. Ceasurile clasice dar in stil contemporan sunt sinteze perfecte ale designului inovatov. La ceasuri de perete de lux intalnim un design unic, care adauga incaperii un plus de eleganta.


Mecanismele automate cu rotor din aur sunt detalii exclusiviste pentru care opteaza oar oamenii cu bani, cu „multi” bani. Se imbina in acest fel eleganta si functionalitatea la cele mai inalte standarde. Un alt concept de eleganta rafinata sunt acele ceasuri de perete cu cadrane negre si cifre romane mari. Aratatoarele de forma tridimensionala confera acestor modele robustete si un aspect estetic inovativ.


Ceasurile au devenit mai mult decat functionale, sunt accesorii scumpe care arata clasa sociala din care facem parte. Foarte multi oameni de afaceri importanti nu cumpara ceasuri, fie ele chiar si ceasuri de perete, pentru a urmari timpul, ci investesc sume importante de bani in ceasuri unice pentru a-si demonstra statutul si luxul in care traiesc. Programul le este stabilit de secretare, cu alte cuvinte functionalitatea unui ceas nu mai este un punct de referinta pentru care il achizitionam.


Personal am vazut numeroase cazuri care se incadreaza cu succes acestei categorii. O intamplare comica pentru mine la acea vreme a fost legata de ceasurile de mana. Intreband un domn „cat este ceasul” am observat ca scoate telefonul din buzunar pentru a se uita la ceas si-mi raspunde cu politete. Marea mirare care m-a cuprins in momentul respectiv nu avea nicio legatura cu faptul ca eram in intarziere, ci cu faptul ca domnul avea totusi un ceas de mana, dar nu l-a folosit, preferand sa utilizeze telefonul. Si deoarece curiozitatea imi dadea ghes l-am intrebat de ce nu foloseste ceasul. Raspunsul a fost simplu si destul de concludent pentru motivatia ce sta la baza achizitionarii de ceasuri in ziua de azi: „Este mai mult un accesoriu, e mai usor cu telefonul”.

 


Sondaje

Sunteti interesat sa puneti tapet in casa dvs?
 

Vizitatori Online

Avem 4 vizitatori şi 8 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com