Home Tapete de perete
Tapete de perete
Tapete de perete modele si utilizare PDF Imprimare Email
Tapete de perete
Scris de madalina   
Joi, 23 Septembrie 2010 14:14
O locuinta intotdeauna la moda este greu de realizat. De aceea, designerii propun modele de decorare a peretilor camerelor sau de mobilier care se pastreaza mereu in tendinte. Tapetul de perete este un element de decor mereu la moda, indiferent de design-ul locuintei sau de directia in moda dupa care este acesta decorat.

Ceea ce este mult mai important este faptul ca prin intermediul modelelor de tapete de perete va puteti personaliza casa dupa gust. Culorile si modelele in care gasiti in magazinele de profil tapete de perete sunt atat de variate incat nu aveti cum sa nu gasiti ceva pe placul dumneavoastra sau al familiei.

Influenta minimalismului, curent care s-a manifestat puternic in ultimii ani, a pus in umbra pentru o perioada limitata ce-i drept aceste tapete de perete. Aplicarea de tapete de perete are efect aproape exclusiv decorativ, incadrandu-se in categoria finisajelor ce impresioneaza prin impactul vizual creat. Texturile variate sunt pe placul oricarui client si dau acestuia posibilitatea de a-si exprima creativitatea in spatiul personal.

Armonie si intimitate, creativitate si personalizare? Toate acestea se pot realiza prin tapete de perete. O incapere se poate deosebi in mod fundamental de o alta numai prin modelul tapetului, fara a crea o nota de discordanta in intreaga locuinta. Nu sunteti obligati sa decorati peretii cu tapete de perete in toate camerele locuintei si nici macar intr-o intreaga camera. Tapetul se poate folosi cu succes chiar si pe un singur perete, fara a da un aer dezordonat.

Daca peretii au imperfectiuni vizibile, noile tapete de perete sunt solutii accesibile prin care defectele pot fi acoperite in mod eficient. De ce aleg atat de multe persoane sa decoreze incaperile cu tapete de perete? Pentru ca avantajele pe care acestea le ofera nu pot fi combatute de niciun alt material de acest tip. Tapetul nu se pateaza decat foarte greu si chiar daca acest lucru se intampla, puteti oricand sa il spalati. In plus nu se decoloreaza in timp, cum face varul si nu este deloc pretentios. Se aplica foarte simplu, deci nu trebuie sa investiti sume de bani considerabile pentru a apela la serviciile unui specialist. Cu putina grija puteti monta tapete de perete chiar dumneavoastra, poate cu necesitatea unui studiu in prealabil.

Tipurile de tapete de perete sunt variate, dar cele decorative sunt de-a dreptul spectaculoase si duc la o schimbare radicala a unui spatiu din punct de vedere al design-ului.
 


Sondaje

Sunteti interesat sa puneti tapet in casa dvs?
 

Vizitatori Online

Avem 7 vizitatori şi 6 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com